Terima Kasih Sahabat

07 April 2015

932 :

dah hampir 3 bulan aku tak menulis di dalam blog ini...bukan takmo menulis tapi dengan kesibukan di tempat kerja...bila ada masa terluang masa tu confirm aku dah blur nak menulis pa...padahal banyak je ceta tapi bila dah blur segalanya bersawang dok dalam kepala je la...

masa berjalan dengan begitu cepat...sekejap sahaja dah masuk bulan April 2015...tanpa kita sedari masa itu berjalan dengan meninggalkan kita dengan cepat...

pelbagai yang berlaku dalam masa 4 bulan ni....anivesary pernikahan aku yang ke 10 pada Februari yang lalu, adik bongsu aku bertunang bulan Mac yang lepas dan pelbagai lagi...tanpa aku sempat catat kan dalam blog ini...

Nur Insyirah juga dah makin agresif, ligat dan cerdik...makin hantap dan asyik kita je kena dengar kata dia....Nur Insyirah dah takmo dengar kata ibu dan ayah dia...asyik kemahuan dia sahaja yang kita kena dengar...memang kena banyak bersabar la...memang mencabar kesabaran dan kewibawaan...

hope selepas ni aku bole la mengupdate blog ini dengan kerap...insya'allah...

05 January 2015

931 : tahun 2015...

 

selamat tahun baru 2015...hari Isnin pertama untuk tahun 2015...hari pertama kerja untuk tahun 2015...

moga tahun ini akan menjadi tahun kejayaan insya'allah...dah hampir sedekad aku bekerja di dalam perkhidmatan awam...macam tak percaya je...tapi itu kenyataan...

moga aku akan bersemangat dan berkeyakinan untuk menghadapi segala cabaran dan dugaan di dalam pekerjaan ini...semoga aku dapat melakukan dan menjalankan tanggungjawab yang telah diamanahkan untuk aku...insya'allah...