Terima Kasih Sahabat

19 October 2007

dah ok dah...

entry aku yang lepas, aku telah ceritakan yang digital kamera aku telah rosak...

17 Okt 2007 aku telah pergi ke Olympuss Malaysia di Plaza Kiara...aku telah membaiki digital kamera aku tu...nak tau berapa banyak yang aku kena?????RM 327.00 aku telah melayang kerana lens jammed...sabar jelah...dugaan Allah kepada aku kan....

aku siap sound kat orang tu "kenapa bila dah habis warranty je confirm rosak ye, macam tau2 je yang dah lepas warranty"....yang pastinye customer service tu tak boleh nak jawab apa-apa....aku minta hari tu juga siap....aku siap cakap "yang pastinye aku takde gambar raye tau untuk tahun ini"....terus dia jawab "sebelum pukul 5 petang akan siap"....kalu tak siap gak hari tu confirm la aku mengamuk sakan lagi...dah la yang pasti duit aku dah melayang...baget makin lari la...dah la baru pas raye...confirm pas ni makan biskut kering la....tak pun gi open house untuk makan free....

yang pastinye bukan aku sahaja yang mengalami masalah camtu, rami jugak yg datang kat situ untuk membaiki kerosakan yang dialami...ntahlah yang pastinye kita perlu berjaga-jaga dengan barang yang dah habis warranty nye...kalu tidak melayang la duit kita...tambahan lagi tengah-tengah kering...

No comments: