Terima Kasih Sahabat

26 November 2007

My Hubby Besday...

25 Nov setiap tahun adalah hari ulangtahun untuk suami tersayang...semalam aku sambut besday hubby aku di KFC Jaya Jusco Wangsa Maju...no idea nak sambut tempat lain...yang pastinye my hubby gembira aku menyambut besday dia...dia ingat aku tak buat apa-apa surprise untuk dia...


tepat 12.oo tengahmalam aku wish dia tanpa hadiah...aku kata tahun ni tahun baget tanpa hadiah...dia kata tak kisah asalkan aku sentiasa di samping dia...

my beloved hubby, hepi besday sayang...moga pjg umur...

aksi bergaya dari my hubby...

makan KFC je...nampak menyelerakan...

kek blueberry....

hadiah dari aku...perfume...import dari japan....

masa tengah makan KFC aku telah mengeluarkan hadiah yang aku beli khas dari Jepun...bukan aku yang gi Jepun tapi kawan aku yang pergi...aku kirim kat dia...perfume...aku blur tak tau nak belikan present apa...apa yang pastinye hubby aku kata sambutan besday tahun ni adalah yang special....coz aku wat suprise yang dia tak sangka...dia ingatkan aku tak beri dia apa-apa...yelah setiap tahun aku akan bagi present masa tengah malam...cuba tahun ni aku beri masa petang...aku soh dia bukak masa kat KFC tu juga....semua orang pandangla...kalu ikutkan segan tapi wat selamba je....yelah suprise party kan....kenangan yang tidak dapat dilupakan oleh hubby aku...

moga panjang umur, dimurahkan rezki dan semoga apa yang dihajatkan agar termakbul oleh ALLAH...insya'allah...

2 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

wahh nak perfume gak..
selamat hari jadi... semoga sentiasa berbahagia disamping risa tersayang..

risanur said...

aku bukan bidadari>>soh la beckham belikan utk tiara perfume...risa takde baget la..kalu yg murah bolehla...