Terima Kasih Sahabat

26 November 2007

My Wishing List...

alhamdulilah, akhirnya termakbul juga apa yang aku makbulkan untuk tahun ini...aku idamkan sebuah handphone coz aku dah lama tak bertukar handphone...hampir 3 tahun...semua orang handphone cangih manggih...maka naluri seorang insan pun ingin bertukar handphone seperti orang lain gak...

aku telah membeli sebuah handphone dengan hasil titik peluh aku sendiri...aku telah berpuas hati...moga aku lebih gembira dengan kehadiran handphone baru ini...moga aku akan rajin untuk men 'top up'....yelah aku ini memang paling malas nak top up...kalau duit dah abis memang aku tak kan isi...kecuali my hubby akan top up kan....(tapi sebenarnya alasan je...coz malas nak kuar duit sendiri)...jgn marah abang....coz dapat isteri kedekut cam ini...nak wat camne dah nasib kan....

akhirnya aku telah perolehi handphone impian....
cantik tak???nampak elegan kan!!!


p/s : hope tiara tak kan kutuk handphone baru risa tau...sedih!!!...jangan la kutuk 'norkiah' lagi...terasa tau...my wishing list tu....jgn mare....gurau je...

ada satu lagi my wishing list untuk tahun ni...tak tau la aku akan perolehi atau tidak tahun ni...kalu dapat syukur alhamdulilah....kalu tak dapat pun tahun hadapan masih ada lagi...betul tak tiara...hanya tiara je yang tahu apa yang risa nak tahun ni...

No comments: