Terima Kasih Sahabat

28 December 2007

Alien vs Predator 2...







aksi my hubby dengan banner alien vs predator 2...

my hubby di"telan" oleh alien...

hari jumaat 28 dis 2007 my hubby telah belanja aku untuk menonton wayang cerita Alien vs Predator 2 di Ampang...my hubby ni memang kemaruk sungguh dengan cerita ini....almaklumla cerita yang bertemakan alien dan masa hadapan ini adalah minat dia...aku mengikut sahaja coz dah lama tak menonton wayang...


jalan cerita ini memnag menarik...penuh dengan suspens dan mengejutkan sahaja....memang kita nak sangat tahu macamane akhirnya cerita...macamane alien dan predator ini bila berada di bumi manusia...yang bestnya ada kacukan alien dan predator...kita kena tengok betul-betul yang mana alien dan predator ini coz cerita ini berkisar waktu malam....gelapkan...tu yang kita kena pastikan yang mana satu....


cuma akhir cerita ini sahaja yang kureng menyenangkan sikit...cara alien dan predator tu mati cam senang je...macam pengarah tu takde idea yang lebih bernas untuk mematikan makhluk asing yang berada di bumi...kesian pada semua manusia yang hidup di bandar yang diserang oleh alien dan predator tu...semuanya mati kecuali hero dan heroin kan...biasalah pengakhiran cerita hero dan heroin tetap akan hidup....









No comments: