Terima Kasih Sahabat

17 December 2007

Malam Gala Dinner..






14 Dis 2007 opis aku ada buat Malam Gala Dinner di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) yang bertemakan "Malam Hikayat 1001 Malam"...
semua yang datang wajib memakai baju atau custom yang bertemakan arabic....macam-macam gaya dan keletah orang yang dapat dilihat pada malam tu....

ada barisan artis yang menjayakan Malam Gala Dinner ini iaitu Mawi, Jamal Abdillah, Ella dan Erra Fazira....

erra fazira dan ella....

jamal abdillah dan mawi....

yang pastinya makanan yang disediakan memang la menarik dan sedap giler...kalu ikutkan hati semuanya nak dimakan tapi disebabkan ruang perut yang kecik aku hanya menjamah laksa, nasi ayam, tauhu bakar, cheese cake, buah-buahan dan ais kacang...banyak lagi yang aku tak rasa macam kambing bakar, sotong kangkung dan macam-macam lagi...alhamdulilah...

tapi yang tak bestnye takde sorang dari kami pun yang menang lucky draw...memang best betula la lucky draw punye present antaranya tiket menunaikan umrah, home theater, notebook dan barangan elektrik...

No comments: