Terima Kasih Sahabat

30 January 2008

a'rrrggg gerAmmmmnye...

aku tidak tahu kenapa la dengan pc aku tu coz tak boleh nak tulis entry baru atau ada orang dengki blogspot...aku tak boleh nak bukak blogspot dan surf kekawan punye blog sekali...aku dah la tertekekan giler skrg ni pelbagai masalah....bila blogspot ini diblock lagi bertambah tensen dan sakit hatinye hanya Allah sahaja yang tau....
ini pun aku pinjam pc member aku....orang yg jaga network ini block ip aku daripada masuk blogspot coz maybe setiap hari aku surf blogspot....aku tak tahu la kenapa dengki sangat la orang yang jaga network ini...aku tahulah dia kuasa untuk wat apa sahaje...tak boleh nak tengok orang senang tau...
Ya Allah tolongla hamba ku ini untuk mendapat ketenangan dalam memempuh dugaan ini....

No comments: