Terima Kasih Sahabat

21 January 2008

cuti dan cuti lagi....


seronoknya bila Pak Lah mengumumkan cuti umum untuk Hari Thaipusam ni....coz takdelah nak pening kepala merempuh traffic jem...kalu tidak memang confirmla kena kuar awal...kalu tak punch card merah la...

yang pastinye best bila dapat cuti kan...Hari Wilayah pun cuti gak...makin bertambahlah cuti umum untuk Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur....alhamdulilah...
aku nak dok kat umah je lah..coz confirm nak gi mana-mana kat KL masa Thaipusam Day tu sesak giler...nak rest sambil bermanje-manjekan diri dengan hubby tersayang...

3 comments:

Faizah_Haris said...

risanur...

best kan tiap2 mingguu dapat coti...eheheheh..yahuuuuuuuuuuuuuu!!..leh pasni jimatt ler cuti tahunan kite hehehhe!!

nanonano said...

kompom cuti ke kak??
waaaaaa... syioknyeeee..
huhuhu, :D

p/s: akak xg batu caves ke?
lalallalalala~

risanur said...

faizah_haris,
memang best setiap minggu coti...dan jimat cuti tahunan kita..risa punye cuti thn ni mmgla teramat byk...tak tau nak wat pa...

nano,
mmg confirm ar cuti...jgn jeles tau..mmg syiokkknye...

p/s :takde maknanye nak gi panjat batu caves...byk lagi batu lain yg leh dipanjat..