Terima Kasih Sahabat

19 February 2008

my hubby pose...


cantik tak pose my hubby ini???

pict ni diambil masa aku dan hubby gi jalan ke carrefour wangsa maju...masa tu my hubby sibuk sangat nak cari jaket...saje-saje je...

apa lagi my hubby telah mencuba jaket-jaket yang dia berkenan kat situ jugak dan soh aku ambik gambar...sebab dia nak buat perbandingan jaket mana yang cantik...

tapi apa yang pasti bile dia dah mencuba semua jaket yang dia berkenan alih-alih dia tidak membelinye...dia kata semuanye tak cantik..sabar jelah suami aku ini...yang pastinye my hubby ini memang sorang yang cerewet tentang baju dan kasut yang dia nak beli...memang cerewet sungguh mengalahkan perempuan..kena bersabar kalu nak gi shopping dengan my hubby ini...

5 comments:

nanonano said...

hoho,
ok la gtu,
ade gak prasaan die nk sopim2,
klu abg nano,
bg duit,mintak kite jek belikan,
semua taste kite die ok jek.
sbb die xminat giler msuk sopim kompleks,
huhu

viruspadu said...

hubby mu sama ngan hubby ku

belek punya belek

at last x beli hape pun...

hangen mak nyah

alin said...

isk...mcm2 kn kerenah laki2 nie....layan je la... :D

Faizah_Haris said...

ewahhh mcm modelllll laaa...hehhee

risanur said...

nano,
mmg my hubby ni minat shopping..mengalahkan pompuan tau..

viruspadu,
memang hangen pun kalu dapat org lelaki yg cerewet camni...sib baiklah suami sendiri kan..kenalah bersabar..

alin,
memang layan jelah...kalu tak layan sapa plak kan nak layan hubby sendiri...

faizah haris,
mmg sesuai jadi model kan...boleh la pas ni jadi part time model..