Terima Kasih Sahabat

11 February 2008

sakit hati...

aku dah tak boleh update entry baru atau view blog sendiri menggunakan pc aku...aku tak tahula kenapa ianya terjadi...rase nak je campak pc tu kat lombong je...
yang aku heran kenapa kat pc aku je yang jadi camni...kat pc orang lain semuanye ok...ini pun aku menumpang pc kawan aku yang cuti hari ini....
rase cam hari ni jugak nak register streamyz dan beli pc baru letak kat rumah...biler-biler masa je boleh update kan....nak kena beli pc atau note book ini...

3 comments:

viruspadu said...

saya sokong

sila pasang streamyx kat rumah yer

mcm saya

bersenang lenang online di rumah kannnnn...

beli laptop ok destop ok... ish mana2 pun sama ajer

nanonano said...

beli jgn xbeli,
akak nk katalog baru acer??
meh nano sent,
hikhiks :p

risanur said...

viruspadu,
memangla boleh bersenang lenang kat umah bila ada streamyx kat umah tapi notebooknye tiada lagi..susah la kan...

nano,
katalog lain takde ke??tak nak lah acer..nano keja kat sykt jual pc ke??boleh la dpt murah cam tu..