Terima Kasih Sahabat

07 March 2008

hari pEneNtuaN....

selamat mengundi untuk semua kekawan blog yang layak untuk mengundi...gunakan ianya secara rasional dan memilih pilihan yang PASTI....

mesti macam-macam ragam kan kat tempat mengundi esok...yang pastinye ramailah 'perayu-perayu' undi yang akan datang untuk merayu undi kat kita...tu yang seronoknye kan...rasa cam puteri raja la plak masa tu...masa tu yang pastinye kita mengangguk kan je lah kepala kita ni kan...

yang pastinye ceta di tv beesok memang sah-sahla ceta pasal keputusan pilihanraya..aku nak wat planning dengan hubby nak gi shopping atau gi cuci-cuci mata....malasla nak dok kat umah esok...
p/s : tadi aku dapat sms yang mengatakan adik angkat aku dah selamat melahirkan baby boy...tahniah min...moga min akan menjadi seorang ibu yang mithali dan isteri yang solehah...akan saya datang menjenguk min dan baby hari minggu ini...tak sabarnye nak tengok baby min...

No comments: