Terima Kasih Sahabat

09 April 2008

Entry ke 100 : Akhirnye...



Alhamdulilah...akhirnya Allah telah menolong aku untuk mencari alternatif bagaimana untuk mengapdet blog aku...tidak sangka dengan entry ke 100 ini aku telah mendapat alternatifnye...memang aku tak sangka akhirnya aku dapat update n3 blog aku di pc aku sendiri...

memang benar la kat orang...setiap satu yang terjadi itu ada hikmahnye....setiap dugaan yang diberi oleh Allah itu akan ada cara penyelesaianya...cuma cepat atau lambat sahaja penyelesaian tersebut...

kalu ikutkan hati memang aku dah putus asa untuk mencari alternatif/jalan untuk mengupdate blog aku ini...tak sangka dengan kehadiran aku pergi kursus last week, aku telah dapat mencari penyelesaiannya...aku berharap yang masalah ini tidak akan lagi melanda aku...aku mohon pada Allah agar aku dapat mengupdate blog aku ini seperti biasa....insya'allah...


2 comments:

PuteriSatu said...

alhamdulillah dah boleh udpate kan..lama tak nampak risa online...pi kursus rupanya ya..

risanur said...

puterisatu,
alhamdulilah, risa dah boleh update n3...tapi skrg ni bz skit dgn meeting dan kursus..tak larat dah..