Terima Kasih Sahabat

15 April 2008

keja OH keja...

dah hampir 2 minggu aku akan meninggalkan opis selepas jam 8 malam...kalu ikutkan hati dah tak larat dah...tapi memang terlalu banyak kejar yang nak cepat...semuanye nak tindakan yang agresif...sampaikan nak baca dan jejak blog kekawan pun takde masa...akan ku tuntut segala masa-masa ini setelah semua keja ku selesai...tak sabar nak upload pict dan ceta masa aku gi holiday last week...memang percutian yang menarik sangat...alhamdulilah tertunai impian mak aku untuk naik flight...aku lah orang paling gembira apabila mak aku senantiasa tersenyum ceria...

No comments: