Terima Kasih Sahabat

21 April 2008

KK dalam kenangan part 2..


di antara central market & pasar filipino


di centre point sabah...

mak dan adik di kedai kasut...



aku dan mak di hadapan pasar filipino... 

hari ke 2 di KK kami punye aktiviti dimulai dengan sarapan pagi di bawah hotel...memang banyak sungguh kedai makan kat sini...kedai makan yang kami singgah ni namanye Restoran Alamanda...rasa camda  kat putrajaya la plak...owner kedai tu punyelah peramah giler...

pas bekpes apa lagi kami ke Centre Point Sabah....shopping kompleks yang terkenal gak la kat bandar KK ni...
mak aku siap sambar beli kasut lagi...macamla kat KL takde kedai kasut.... itu la perangai mak aku yang suka membeli belah tak kira di mana sahaja....

pas dah abis pusing di sana kami ke Pasar Filipino sekali lagi....nak cuci mata dan sambil tu mak aku nak memborong lagi barang-barang perhiasan yang ada kat situ...yang pastinye kami telah pergi ke kedai semalam yang kami pergi...coz kat tempat lain aku rase dia punye owner kedai tu kureng peramah dan biler nak tawar menawar macam nak layan tak nak layan je....tapi kedai yang aku dan mak pergi semalam tu pekedai dia sorang yang peramah dan mudah untuk mem'bargain' reganye....itu yang bestnye...



mak yang tengah mengayakan rantai ungu nye...


my hubby bersama topeng-topeng muka...

mak bersama dgn pekedai yg cantik...nama dia siti...

barang perhiasan yg telah diborong...

2 comments:

Faizah_Haris said...

wahhhhhhhhhhhhhh
beshhh nyerrrrr.....bila laaa dapat g sabah nie..ishk ishkk...

risanur said...

faizah_haris,
insya'allah ada rezki nati faizah akan berpeluang g sabah...