Terima Kasih Sahabat

05 May 2008

serabut week!!!

yang pastinye minggu ini jadi minggu berserabut dan kacau bilau...

kepala hotak aku akan 'dicemari' dan 'dihiasi' dengan source code (coding)  untuk 2 system yang berbeza...satu system tu  aku paham la jugak kalu nengok coding nye....
boleh la nak godek2....
tapi satu system ini akan memeningkan kepala aku...coz aku tak penah tahu guna coding ini...dan tak penah tahu pun pasal 
syntax yang akan digunakan....dah la nak kena tunjuk prototype...ntah apa la aku nak goreng dengan boss aku pada hari khamis ini...goreng sampai rentung la kot...

pastu kena baca plak ISP untuk wat brainstorming pasal piagam pelanggan ICT... tebalnya buku tu kalu baling kat anjing confirm patah leher....

tak tahula nak wat yang mana dahulu...confirm wayar-wayar di otak ini tak leh nak wat connection antara satu sama lain...coz byk sangat yg nak kena fikir dan buat...layan je lah....

4 comments:

viruspadu said...

alololo

tgk coding mmg sgt pening kan

tp best

risanur said...

memang pening sesangat..coz nak faham structure coding tu pakai language yg tak penah risa guna..

risa kena cuba gak la..coz mmg best sebenarnye...

viruspadu said...

risa kene pki language ape?

risanur said...

viruspadu,
risa kena pakai language coldfusion..zaimah penah guna tak??