Terima Kasih Sahabat

24 June 2008

Kenangan di Coliseum Cafe....

tengahari tadi my ex-boss telah belanja aku dan semua kekawan opis aku makan di Coliseum Cafe & Hotel....ini la buat pertama kalinye kami masuk...memang dari luar nampak macam tak wujud je cafe ni...tapi my ex-boss kata Maria Tunku Sabri & Jalan-jalan Cari Makan pernah buat shoot kat sini...memang popular dan glamer lagi cafe ni....depan Jalan TAR...

masa nak amik order semuanye blur coz satu tengok reganya dan lagi satu kita tahu apa yang ada kat cafe tu...nasib baik la my ex-boss kami tu ada...kalu tak memang tidak akan ku jejak makan di situ....orang yang amik order tu (waiter) dan pelayan2 di situ semuanye dah berumur...maybe seusia dengan cafe tersebut....

aku telah order chicken chop bersama lychee ais....memang makanannye marvelous la..memang sedap...





3 comments:

Syida said...

Wah wahh wahhhhh...cik dolly dah balik mesia ke? belum abis study lagi die kan??? jelesnyerrrr die banjer koranggg....nak gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

mama ranggie said...

x per,x bos banjer kan?bedal ajelah kan!hehehe...

risanur said...

syida >> jgn jeles syida...cik dolly balik bercuti je....30hb dia balik UK...

mama ranggie >> memang harus membedal kan...almaklumla sekali sekala boss nak belanja makan...