Terima Kasih Sahabat

04 June 2008

My Frez Wedding..




ceta ni dah basi sebenarnya tapi disebabkan ada sorang member nak tengok aku update jugak (susahkan kalau memang dah takde idea dan malas nak update blog sendiri, tapi membaca blog orang memang paling aku suka)....

perkahwinan kawan opis aku iaitu Siti Khadijah (CT) dan Hasbullah (Boy) yang telah diadakan pada 24 Mei 2008 di Balik Pulau, Penang....perkahwinan yang amat meriah sekali...aku lihat pengantin nye ceria dan riang je..almaklumla akhirnya dapat bersatu jua setelah pelbagai rintangan dan dugaan telah dilalui sepanjang bercinta dan bertunang....

selamat pengantin baru...semoga kamu berdua kekal untuk selamanya hingga ke akhir nyawa dan hayat....moga ct akan menjadi seorang isteri yang mithali dan bertanggungjawab...pasni bolehla kita kongsi-kongsi ceta menarik....hope syida dapatla melihat pict kawin ct ni....sorry ye sbb atas permintaan barulah akak nak update...kalu tak memang terperap je la...




4 comments:

Syida said...

Thanx akak sbb upload gambar kawin CT. Comel jer CT ngan baju kaler hijaunya

Faizah_Haris said...

wahhhhhhhhhhhhhh hijauuuuuuu nyerrr sukee sukaa sgt

nanonano said...

lawa arr die ukir temikai tu..
skeee...
:D

risanur said...

syida >> memang sweet sungguh kaler ijau dia...

faizah_haris >> risa pun suka ijau gak...

nanonano >> memang cantik ukiran tembikai tu...nanti akak tanye sapa yg wat ye...