Terima Kasih Sahabat

13 July 2008

entahlah...

aku baru dapat tahu yang 'dia' dah selamat bersalin last week....

alu tak tahu kenapa aku masih berdendam dengan sikap yang 'dia' buat pada aku....aku masih terbayang masa pertama kali berjumpa dengan dia dan masa pertama kali ke rumah dia...layanan yang 'dia' pada aku dan my hubby memang teramat baik...tu yang aku tak sangka kenapa 'dia' sanggup buat aku sedemikian....sehingga sekarang aku masih tak tahu kenapa dan apa yang membuatkan 'dia' memutuskan persahabatan antara kami....

entahlah setiap manusia ada perasaan masing-masing...rambut sama hitam tapi hati lain-lain...aku tak tahulah sehingga bile baru aku dapat tahu kenapa 'dia' bersikap sedemikian....apa yang aku inginkan "KEPASTIAN' dari 'dia'....

5 comments:

mama ranggie said...

setiap org ade karekter tersendiri...moga kite dijauhkan dari org2 yg ade PHD nih...

cikgu jawe said...

sabar ye risanur. jgn pikir benda2 yg menyakitkan hati. baik pikir cara kita nak rasa bahagia kan. cheewaah!! hehe

kakluna said...

cuba lah break the ice..

sebesar2 hukuman utk seseorang ialah dgn memaafkan kesalahannya...

risanur said...

mama ranggie >> mmg setiap org ada karekternye tersendiri...jauhila dari PHD ni..insya'allah..

cikgu jawe >> tq atas nasihat yg diberikan..moga risa akan dapat rase kebahagiaan tersebut...

kakluna >> tq kak luna...mmg mudah utk memaafkan kesalahan org cuma kekadang bile kesepian risa teringat segala keburukan yg org buat pada kita...lumrah manusia di muka bumi Allah..

i'm ソソ said...

jangan fikir banyak2 risanur...saya memahami perasaan u, sebab saya juga sedang melaluinya...jangan fikir pasal dia lagi...