Terima Kasih Sahabat

11 July 2008

pertama dan terakhir...



dah 2 hari aku menjadi orang pertama yang sampai opis dan yang terakhir meninggalkan opis....bukan saja2 nak tunjuk rajin datang opis awal tapi sebab terpaksa...my hubby kena masuk keja kul 7 pagi dan balik 7 malam...

nak datang naik bas aku malas coz kena berhimpit dan bersesak dalam bas....tu yang aku soh hubby antar aku gi opis dulu....aku sampai opis kul 6.20 pagi...tak penah dibuat oleh aku...selalunye waktu macam ni baru la terhengeh-hengeh nak bangun dari tidur....sekarang ni aku buang tabiat kot, dah 2 hari aku tercongok depan pc kesayangan aku tengah update blog...nak wat camne kan 'terpaksa dalam rela'....aku perlu buat keputusan...nak berhimpit dalam bas atau nak sampai awal ke opis....apa-apa sahaja la asalkan aku selamat sampai ke opis...



2 comments:

kakluna said...

penah jugak mengalami situasi ni...sampai 1 tahap berusaha jugak dptkan lesen wpun penakut nk bwk keta..

Alhamdulillah...dlm takut2 tu..dh dekat setahun jugak drive sdiri ke opis.

risanur said...

kakluna >> risa dah ada lesen..tp masih takut gak nak bawa keta coz tau jelah jln kat KL ni..jem je sentiasa...tu yg sanggup kuar awai tu..