Terima Kasih Sahabat

26 August 2008

pOtLuCk...


pagi ni kami ramai-ramai pakat bawa makanan dan makan di opis...wat potluck party la kiranye...idea untuk wat potluck di buat petang semalam jam 3.30 petang sempena nak sambut pose la...

aku - mee goreng
ct - bihun singapura
timah - spageti
oja - karamel, nasi dagang
kak limah - kuih muih
gee - puding laici
ika - coktail


kami mula kan potluck pukul 9.00 pagi coz makan breakfast dan ramai gak la yang nak kena gi meeting...tu yang kami wat makan pagi...kalu ikutkan nak makan tengahari...

semuanye makan dalam keriangan dan kegembiraan walaupun ada sorang member kami merajuk bile diusik...susah jugak kalu hati tu mudah terasa...merajuk terus gi meeting tu...entahla susah jugak kalu orang mudah terasa hati dengan apa yang kita cakapkan....

yang pastinye kami wat potluck ni masa semua big boss dan small boss takde di opis kerana ada mesyuarat di luar...tu yang bestnye...kalu tak confirm la nak kena berprotokol depan semua boss...



5 comments:

13may said...

best plak tengok :D

risanur said...

13may >> jgn jeles...

ad3ck said...

wah teringin nak rasa yang mee goreng tuh eheheh.

risanur said...

ad3ck >> mee goreng tu yg abis dulu (paling mendapat sambutan hangat)...

Faizah_Haris said...

burppp!!! kenyanggg tgk mknan cedap2 tuuu....hahahaha...adoiii