Terima Kasih Sahabat

08 September 2008

baby nur najla umairah



masa lunch hour tadi aku dan kekawan opis gi melawat kawan yang baru melahirkan baby girl pada 6 september 2008 yang lalu di pandan indah....

comey nye 'nur najla umairah' sama seperti maksud namanye iaitu cahaya mata yang kemerah-merahan....memang merah da putih sungguh baby najla ni dengan matanye yang cantik....memang berbaloi dengan kesakitan yang mama nye alami sepanjang mengandung 9 bulan 10 hari...tahniah diucapkan kepada suhaila dan reza...moga kalian menjadi mama dan papa yang mithali....moga kehadiran nur najla umairah ini makin menyemarakkan ikatan kasih sayang kalian....

kening dan bulu mata nye yang lebat membuatkan hati ini mudah terpaut apabila memandang nu najla ini...serasa aku juga mahu mempunyai seorang cahaya mata namun aku tidak mempunyai rezki lagi...aku hanya mampu menumpang kasih sayang anak buah dan anak kawan-kawan....entah bile la rumah tangga aku akan dikurniakan dan diserikan dengan cahaya mata dari Allah ini...aku akan sabar menunggu kehadiran mu sayang...insya'allah jika diizinkan Allah...



6 comments:

Mira said...

kus semangat..
comel ler kak.. bp kg ni?
tembam sgt..

Siti Fatimah said...

sy doakan akak dikurniakan baby jgk 1 hari nnti..psti comel dan menghiburkan mcm anak sue ini...amin.....moga2 dilindungi Nya dan di limpahkan rahmat dariNya....amin

ad3ck said...

comei. macam penulis komen neh eheheeh. jk.

sultan said...

insyaallah akan ada rezki gak nnt... :)

risanur said...

mira >> baby ni berat dia 3.25kg..mmg tembam giler..rasa nak cubit2 je pipi dia...

siti fatimah >> tq timah atas nasihat yg diberikan..hanya doa kwn2 dan keluarga membuatkan akak kuat...

ad3ck >> takde yg hensem selain u la..tp baby ni baby girl bukan baby boy :)

sultan >> tq sultan..insya'allah ada rezki nanti risa akan ada bb sendiri...

mebby said...

sbr ye risanur..ader rezeki tu nnty...anyway cute bgt baby ini..huhuhu