Terima Kasih Sahabat

22 September 2008

kebizian teramat...



aku dalam kebizian yang melampau sangat...hope aku ada masa nak update blog ni...banyak jugak yang aku nak ceta apa yang aku buat weekend lepas....mood raye dah sampai...nak wat keja pun dah rase no mood dan malas je tapi disebabkan kerja yang teramat banyak kena la melupakan segala mood ni....keja teramat banyak rase tak cukup masa nak buat...semuanye nak urgent....

dah nak raye pun masih ada mesyuarat yang perlu aku attend...kalu attend tanpa buat minit mesyuarat takpe...ni nak kena kuarkan dalam masa 3 hari...rase cam tak larat je...

dah la aku kurang tidur lately ni...rase mengantuk sgt...dah banyak kali tersengguk atas meja ni....bubuh batang mancis pun masih tak jalan...memang mengatuk sangat...

Ya Allah tolongla aku dalam menyelesaikan perkara-perkara yg perlu diselesaikan...

7 comments:

mim.ya.ra.alif said...

memang..

sekrg ni dh xde mood nk keja
apatah lg adik2 dh nk balik
semangat jer nk raya
ahaks...

mira pn ada meeting gak besok
huuuu...
x suka.....

Mr PenyuBiru said...

ye la tu kebizian yg melampau. abis tu takdi sape yg baca & komen kat blog ku tadi. bz² sempat lagik baca blog ek.hehe..

risanur said...

myra >> mmg dah takde mood nak wat keja...akak ada 3 meeting yg nak kena hadir...tensen yea...

mr penyubiru >> memang byk keja..risa datang keja pukul 6.30pg...mula keja kul 7.30pg..masa belum start keja la kita baca blog kekawan...bile dah start memang tak baca dah..keja kena gak wat tau..

cikgu jawe said...

wuih.. awalnya masuk opis risa. .30 tuuu. aku baru nk bertolak dr rumah.

mmg le skrg tgh down sgt2. mood raya dh mai. hehe

nk apdet blog pun tadek mood. huhu

cikgu jawe said...

alamak! salah taip. 6.30 pg masuk opis ke?. huhu

risanur said...

cikgu jawe >> risa masuk kul 7.30pg tapi kul 6.30pg dah tersembul depan pintu opis...dan risa gak yg balik paling lewat...

nanonano said...

wow !
akak..sy kol 8 bru bgn,kol 9 lebey bru smpai opis
:p