Terima Kasih Sahabat

18 September 2008

rasa bersalah...

aku memang terasa amat bersalah pada semua kekawan opis aku di BTM....aku tahu keputusan yang aku buat last minute mengecilkan hati mereka....aku minta maaf banyak-banyak....bukan aku sengaja nak menarik diri di saat akhir tapi aku terpaksa membuat keputusan tersebut....aku harap kekawan opis aku faham dengan keputusan aku ini...

aku tahu aku yang buat cadangan untuk buka pose bersama-sama budak opis last-last aku yang menarik diri...bukan sengaja aku mencari alasan tak nak pergi tapi masa yang amat terhad untuk berbuka bersama tu la...coz my hubby akan sampai ke restoran tu dalam pukul 7.35 malam dan aku plak berkejar nak ke kelas jam 7.45 malam...takkan nak soh hubby makan sorang2 kat saner...confirmla dia tak nak tambahan plak ada perangai malu-malu kucing babi dia tu lagi la susah...aku terpaksa membuat keputusan last minute begini...

aku berharap kekawan BTM dapat memaafkan diri aku yang memang la serba kekurangan...hope u all hepi masa buka pose esok confirm ada gosip-gosip yang menarik....tak bestnye tak boleh nak join....

aku tahu kita semua akan tensen menanti bala pagi esok...almaklumla big boss kita akan meletup mengamuk...kita semua perlu menahan telinga dan menahan sabar berpose...memang our big boss tu dah lama tunggu nak mengamuk sejak dari awal berpose lagi....confirmla kita semua takde mood esok nak gi shopping esok tengahari esok pun confirm takde mood kan itu semua dugaan di bulan pose (padahal kecut perut nak menanti pagi esok punye meeting).....aku mengaku yang aku dalam ketakutan...takut kena sembur yang teruk sangat sehinggakan tak boleh nak jawab....

Ya Allah moga aku dan kawan-kawan boleh la menerima segala dugaan dariMu....moga kami boleh menahan segala kemarahan our big boss....

9 comments:

mim.ya.ra.alif said...

rasa bersalah kalo berbuka kt luar sbb kt umh tgl 4 org jer :(

risanur said...

myra >> akak mmg rase bersalah sgt dgn kekawan opis...almaklumla akak yg wat suggestion alih2 tak boleh nak pergi... :(

shidah said...

x pela, ada masa lg kan?nanti bila free blh la buka sama2 ngan kwn2 kan?

Mr PenyuBiru said...

sama cam masalah aku,aku pun takleh join gathering ngan kekawan aku masa belajar kat U dulu.mesti diorang bengang ngan aku.

ad3ck said...

BTM panjang dia ape? eloklah klu ade rase bersalah. boleh pi mintak maaf. kan lagi baik dari org yang langsung tak penah nak rase bersalah ;).

mebby said...

xper la risa..masih ader 12 hari lagi tuk berbuka bersama-sama kenkawan..n gud luck tuk esok yer..hikhikhik

nanonano said...

alahai xbesnye..
xpe la kak,
xde rezeki kan..
uhukk..

luna said...

kalo aku jd kawan2 ko aku pun maafkan sbb ko pun rasa bsalah, bukan nya ko ala2 'lepas tangan' kan...

risanur said...

shidah >> kalu ada pun maybe next year coz dah tak tahu nak wat biler lagi..

mr penyubiru >> mmg rasa bersalah je..mesti dorang bengang giler la...hope diorang faham la the situasi...

ad3ck >> BTM tu bermaksud Bahagian Teknologi Maklumat...sbb rase bersalah tu yg minta maaf tu...

mebby >> mmg lah ada 12 hari lagi nak buka pose bersama tapi masing2 ada komitmen next week..

nano >> mmg takde rezki nak wat camne kan...

luna >> syukur alhamdulilah kalu mereka dapat maafkan kesalahan risa ni...