Terima Kasih Sahabat

17 October 2008

anugerah yg tak terhingga...


n3 kali ini aku nak paparkan pict anak kawan aku yang bernama Iman Wafiq....ibunya bernama oja...oja, saya pinjam pict iman untuk dimasukkan dalam n3 ni...kesian kat aku kan coz takde baby lagi...kalu tak memang penuhla blog aku ini dengan pict baby...

pict ni aku amik masa iman beraya di rumah mak aku...balik dari open house big boss aku tu...terus terjah rumah mak aku plak...iman ni baru berusia 1 tahun 1 bulan...korang geram tak tengok pict iman ni...

satu je iman ni, dia tak mau dengan semua orang...tapi yang pelik tu masa gi umah mak aku bila mak aku nak amik dia terus nak...terus la aku snap gambar..bukan senang nak pict camtu...rase cam bertuah jemak aku coz iman nak gan dia...jeles plak coz aku tak penah berkesempatan nak dukung dia....aku nak sangat bergambar gan iman tapi tak penahnye dapat....nati satu hari nati auntie akan dukung iman jugak....

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

comelnye iman. cute miut cam aku kecik² dulu. hahaa..

KM said...

insyaallah...ada rezeki awk nanti xke mana. Cuma antara cepat & lewat je..insyaallah.

13may said...

hehhe hehhe hehhe

cikgu jawe said...

insyallah risa, masa utk awak akan ada nanti. jgn putus asa ye. Allah lbh tahu apa yg terbaik utk awak.. :)

peace!.

nanonano said...

mcm mix sket eh..
mesti ensem anti
:D

risanur said...

mr penyubiru >> perasaan comey cam dia :(

km >> insya'allah berkat doa km...

13may >> hehehe...

cikgujawe >> Allah maha mengetahui segalanye...

nano >> takde mix langsung...ibu dan ayah pure melayu..mmg hensem pun..bakal jadi menantu akak :)

mebby said...

risa...wafiq sangat ler comelnyer..geram tgk..huhhuu nak kidnap ler..turn awak insaallah coming soon tuuu..