Terima Kasih Sahabat

29 October 2008

sengal :(

aku memang sibuk sesangat untuk minggu ni betul2 punye sibuk...nak blog hopping pun tak menyempat...nak menyibuk untuk jadi top commentar pun dah tak sempat dah...rase ketinggalan jauh je semua kekawan punye ceta...aku terpaksa...tapi akan ku balas selepas semuanye selesai....

kerja untuk 2 orang kena jadi sorang....memang tak menang tangan dibuatnye ...rasa macam nak tidur je kat opis ni....

pastu boss plak menyibuk nak tau semua info masa kita tengah pening kepala wat statistik....dia soh kita pikirkan ayat untuk dia wat maklumbalas...kata boss fikirlah sendiri ayat yang sesuai..ini kita plak yang kena fikir ayat yang sesuai untuk dia..."memang la tak sesuai".....

ini pun aku curi-curi untuk update n3 sebelum aku nak ke kelas....sementara pc lum switch off lagi...

p/s : esok jemputla datang ke open opis raye aku di wisma sime darby...dah abis raye baru la nak wat...bukan syawal lagi tapi zulkaedah dah...nak wat camne my big boss asyik bz je...kena la terima kan...tak kan nak melawan plak...

6 comments:

cikgu jawe said...

apa kata ckp kt boss bg elaun lbh bln nih. hehe

kdg2 pelik dgn boss2 nih. nk bercakap pun kita kena sediakan teks dia.

apa kata risa tulis cam nih: saya istiharkan bonus tahunan sebanyak 6 bulan kpd semua..

hehe

Siti Fatimah said...

salah tu kak risanur. bkn dh abis raya br nk buat. tp dh abis raya br DAPAT buat. eheheheh

mebby said...

ciannyer kat risa ekkk..xperla dah tugas nak wat cemana kan..anyway tk care tau..nnty kijer teruk2 lupe lak nak jga kesihatan..

Mr PenyuBiru said...

biasala..dah jadi bos. sblm dia jadi bos, tentu dia kena buat cam ko buat tu.

nnt lepas ni, ko plak jadik bos, tentu ko akan buat bende yg sama.hehe..

nanonano said...

sabar eh kak..
xpe nanti dah relek sket,
bley marathon ke blog org laju2 ek..
hihi

risanur said...

CJ >> kalu risa tulis bonus 6 bulan confirm dia mengamuk sakan...

siti_fatimah >> betul la baru DAPAT buat..kelakar kan...

mebby >> tq mebby...

me penyubiru >> insya'allah risa takkan berperangai begitu...

nano >> confirm pas ni akan akak marathon untuk wat blog hopping...