Terima Kasih Sahabat

16 October 2008

cantik tak??

disebabkan ada orang puji cantik dan lawa terus aku berminat untuk membuat special entry...memang aku nak buat entry pun tapi malu...tapi disebabkan ramai orang kata lawa aku nak juga tunjuk...

mesti semua orang suspen apa yg aku nak tunjukkan...bukan benda berharga just benda murah je tapi import dari tanah seberang lagi...bukan indonesia tau...tapi pulau langkawi...kalu bukan cadar raya aku untuk tahun ni...warna pink lagi jangan marah kawan-kawan...aku beli cadar ini masa aku honeymoon dengan my hubby masa bulan february hari tu...punya la nak pakai masa raye aku cukup sabar kan diri menyimpan dari memakainya...walaupun hati membuak untuk membentangkannya...

kononnya ala-ala inggeris la coz bunga ros warna pink kan...tapi kain cotton dia memang sejuk la puji tak ingat punye ...rase memang dibuai mimpi la biler berbaring di atasnya...rasa tak nak bangunla terutama masa hari cuti..terus dianyam mimpi-mimpi yang indah-indah belaka...

harganya takdelah mahal sangat tapi puas hatila...mata aku ini kan jenis yang simple tapi cantik dan harga mesti la berbaloi...

p/s : entry ini khas akak wat untuk nano...cantik kan..nati kalu gi langkawi boleh beli di idaman suri..siap promote lagi...nati sesapa kekawan yang gi langkawi aku nak kirim lagi satu...sila-sila la bagitau sesapa yg nak gi langkawi tu..

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

la..baru perasan, background hadiah jam tu cadar rupenye.ingatkan wrapper paper.

memang berbunga² lah setiap kali tido ek.hehe

mebby said...

risa...mmg cute bangat cadar nih..huhuhu naper erkk selalu sya on tour kt langkawi lagi2 idaman suri tapi x terpasan pon ader cadar setomel ini..huhuhu nak return dah x sempat lak..

nanonano said...

ai laikkkkkkkk..
ai laiiikkkitt !
pinky..
omey ngat kak..
aduyaii.. tambah2 klu bilik tu putih,
so sweett..
bilik sy biru, cmno nk masuk ngn cadar pink ek? hihi
kak beli 1 set je ke?
errr xde lebey2?
huhu :p

p/s: owg xpenah g langkawi..
:(

risanur said...

mr penyubiru >> mmg berbunga2 pun masa tidur...nampak cam wrapper paper ke??

mebby >> jgn jeles hanya risa je yg nampak cadar tu kan..mebby telah dikaburkan pandangannya...

nano >> akak beli satu je..tu yg nak beli lain...ada mcm2 kaler la..warna biru pun ada...nati gi honeymoon ke langkawi yea :)

mim.ya.ra.alif said...

aha... lawa la kak.. pink lg

risanur said...

myra >> jgn mara myra..pink lagi..romantis gitu :)