Terima Kasih Sahabat

13 October 2008

ketidakwujudan sementara...

alhamdulilah kerana aku attend kursus yang menggunakan pc dan ada internet network...that means aku tidak dalam kebosanan dan 'kemurungan'....kalu tidak confirmla aku mati kutu bosan tahap gaban..dahla boss aku dok kat sebelah ni...memang la lagi tak boleh lari mana...

kursus yang aku hadir ni takdelah bosan sangat coz menggunakan software terbaru daripada MS Office iaitu MS InfoPath 2007...macamne nak buat form lagi senang....kursus ni diadakan di tempat latihan swasta di bandar utama...tapi di urusetia oleh MAMPU...semuanye di arrange oleh MAMPU...aku hanya datang untuk kursus selama seminggu...

that means masa kelas atau kursus berjalan aku masih boleh blog hopping dan berchat...takdelah aku bosan..lagipun aku mula berpose hari ni...masa lunch memang aku akan menggunakan masa sepenuhnye untuk mengetahui semua ceta dan n3 terbaru kekawan blog...tapi takdelah pict yang aku nak sertakan...just n3 kosong saje la...padahal aku banyak gambar yang nak diupload...

alhamdulilah aku dikurniakan kursus yang ada internet connection dan pc...walaupun aku adalah pilihan terakhir yang dicalonkan untuk kursus...memang la orang kata "setiap perkara yang berlaku itu ada hikmahnya"....memang aku percaya dengan semua itu...semua yang dikurniakan oleh Allah ada hikmahnya...

10 comments:

nanonano said...

patotla..
kate nkg kursus,
tup2 ade on9,
rupenye bley on9 sane..
hihi xboring ngat ek..

ad3ck said...

diurus oleh MAMPU? akak ade kene mengene ngan projek gerbang sms eh?

mebby said...

sabor jer ok...setiap yang berlaku ada hikmahnyer..mmg betol tuh..

poyotito's said...

gua nak tanya satu je,
mana dapat ha template blog cam lu nih?

risanur said...

nano >> alhamdulilah coz ada internet connection kalu tak mmg confirm bosan :)

ad3ck >> utk projek gerbang SMS kwn akak yg handle..ttp kementerian akak mmg guna SMS DAPAT itu akak as administrator...

mebby >> mmg benar mebby setiap satu kejadian ada hikmahnya...

poyotito's >> saya ambil template ni di finalsense.com

Mr PenyuBiru said...

kursus jgn tak kursus.

pose ek. err..tengahari neh rasa nak makan peanut ice la! lalala...

risanur said...

mr penyubiru >> tgh mengantuk giler dlm kelas ni...tak heran langsung pun nak makan peanut ice coz mmg risa tak suka makan pun...

Jard The Great said...

keja gomen ek.. (sama la mcm aku).. =p gomen = bnyk kursus.. ye dak?

risanur said...

jard >> jard keja gomen kat mane??kat putrajaya ke..boleh la berkongsi2 maklumat :)

poyotito's said...

thanks.