Terima Kasih Sahabat

13 October 2008

ketidakwujudan....

aku akan menghadiri kursus seminggu di bandar utama....aku tak tahula either aku sempat nak update n3 dan menjenguk blog kekawan....coz kursus ni dari pagi hingga petang....kalu petang pun aku dah nak berkejar balik coz nak ke kuliah plak...mesti penat kan..almaklumla bandar utama tempat yang paling sibuk di kl ni...

insya'allah kalau ada rezki dan masa akan ku update n3 dan menjengah blog kekawan...doakan aku tidak bosan di dalam kursus itu nanti...almaklumla aku gi kursus ni dengan tidak ikhlas dipaksa rela....

3 comments:

mim.ya.ra.alif said...

x suka kn kena kursus kn kak
mira pn ngh kursus ni..
sib baik dalaman jek.. takyah naik flight

nasazfrog... said...

klu bab kursus ni biasa lah akan tempuh... bosan + sejuk + ngantuk + lapo + asyik nak terkucil... hehe apa pun harap2 kursus anda menyerokan nanti yer... :)

risanur said...

myra >> kalu akak sonok kalu kursus yang naik flight...bukan senang nak naik flight :)

nasazfrof >> thank nasaz..sib baik kursus ni sonok juga la..coz ada internet connection..