Terima Kasih Sahabat

21 October 2008

line tenet???

line internet kat opis ni bengong laju lagi siput berjalan ..

aku nak update n3 pun takde mood...nak blog hopping pun cam sengal je..nak masuk blog kekawan ambik masa hampir 15 minit..kalu yg banyak pict tu confirm gi makan pun belum abis kuar pict...nak bagi komen lagi la payah sakit ati betul la...

rase nak campak je komputer ni masuk lombong...kalu boleh la...berikan aku kesabaran yg kuat utk menghadapinya...

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

nanti kalu nak campak komputer tu bagitau ek. aku nak kutip semula komputer tu.

KM said...

hehe..sini pun internet problem. Ada kapal langgar kabel kot hehehe

nanonano said...

line tenet yg prob,
awat komp lak nk dicampakkan??
huhu

Faizah_Haris said...

sabo sabo...sabo...sabo.....hehehe

ad3ck said...

ehehehhe. klu saya jadi akak, saya pong...



...BENGANG JUGAK!!! ;p.

risanur said...

mr penyubiru >> kalu dah tenggelam dlm lombong camne nak amik pc tu hahaha...

km >> mmg ada pelanggaran kapal la...provider yg punye problem sakit ati tau...

nano >> computer jadi sbbnye krn pc pun jadi lembab gak...

faizah_haris >> mmg tgh sabar giler la ni...

ad3ck >> mmg bengang teramat bengang..coz byk keja yg terpaksa ditangguhkan (padahal sonok)

mebby said...

patut ler lama x nampk...huhu windu lerr