Terima Kasih Sahabat

25 November 2008

celebrate besday...

malam tadi aku dan hubby gi makan malam special....kononnye celebrate pre besday my hubby...coz malam ni aku akan ditinggalkan bersendirian di rumah kerana my hubby shift malam...tapi takdelah makan tempat yang kelas hanya di gerai biasa saje...yang pastinye malam tadi makan special sikit dari biasa...ala2 barat western gitu...kata nak celebrate lain dari yang lain kan...asyik makan tomyam je...

aku ingatkan nak belanja my hubby makan di old town white coffee tapi disebabkan aku ada kelas malam tadi, abisnya kul 10 malam cam tak best plak nak gi sana...lain kali jelah aku gi sane...memang tingin sangat nak makan kat old town white coffee nak...nak rase pa yang menarik di sana nampak cam esekulsif menarik je...

aku hanya makan di keramat permai...baru first time kami gi sana...main cuba je coz nak makan kat tempat biasa cam jauh je pastu dah nak tengah malam...malas nak jalan jauh...yang pastinye coz aku dah kepenatan coz baru je abis kelas...hanya malam ni aku boleh celebrate besday my hubby coz malam ni dia keja... 

my hubby makan chicken chop black pepper...aku plak hanya makan coleslaw, french fries dan udang tepung...memang not bad la makanan kat situ...boleh tahan sedapnye...aku takut gak kalu main terjah cam tu je tapi tak sedap kan...alhamdulilah nasib menyebelahi kami kerana makanan di kedai tu memang sedap...harganye pun berpatutan...lain kali boleh la kami makan lagi di situ...
tepat pukul 12.00 malam tadi aku hanya wish pada my hubby....dan adalah perkara-perkara yang special menarik yang aku buat untuk my hubby tersayang...alhamdulilah makin meningkat umur my hubby...moga my hubby akan senantiasa gembire, ceria dan bahagia dalam kehidupannye...
yang pastinye sampai sekarang aku tidak dapat memikirkan hadiah untuk my hubby...aku siap cakap dengan my hubby kalu bagi lambat sikit takpekan...bukan tak nak bagi tapi tak tahu nak beli apa...insya'allah akan ku beli juga hadiah untuk tanda ingatan pada my hubby...

3 comments:

mim.ya.ra.alif said...

dh ler tgh lapor.. menu2 yg disebutkan tu pn pergh... rasa nk jer mkn skrg jugak!

Mr PenyuBiru said...

adehh! my feveret ade kat situ. xleh tahan.

risanur said...

myra >> jom kita gi makan sama2 ye..

penyubiru >> saje je nak bg penyubiru meleleh air liur..