Terima Kasih Sahabat

24 November 2008

no idea....

aku kebingungan sejak dua menjak ni sib baik belum biol lagi ...puas aku fikir apa yang patut aku belikan...sehingga sekarang ni aku masih belum ada idea apa-apa lagi...

esok besday my hubby....tapi sampai skrg aku takde idea nak beli apa...aku dah penah beri dia jam tangan, minyak wangi, wallet, kasut, baju,coklat dan kemeja...my hubby minta aku belikan gitar akuistik....mana la aku mampu nak belikan...kesian plak kat dia beli aku tak dapat nak tunaikan apa yg dia minta...

dalam pale hotak aku ni ada plan nak belikan dia baju hujan jenama givi...almaklumla skrg ni pun musim hujan memang patut aku bagi dia...kesian aku lihat dia gi dan balik keja dalam keadaan hujan....aku dah survey harga dah not bad jugaklah reganye hampir rm 100++ la gak...

apa pendapat kalian...aku ingatkan nak wat surprise jam 12 tengah malam ni..tapi memang sah la tak sempat...coz tak beli apa pun...just wish je untuk malam ni atau bagi hadiah lain dulu kan ...kena wat surprise juga la coz masa besday aku hari tu my hubby bagi hadiah awal tau...cepat2 la aku dapat idea before semua kedai belum tutup...

6 comments:

Jard The Great said...

waaa... gud luck with the gift!

Mr PenyuBiru said...

bagi "hadiah" lain dulu la. hik3..

mazudi said...

wife saya selalu buat suprise dengan keluarkan kek besday tengah tengah malam. OK jugak gitu, selain hadiah yg lain tu..

fathiyyah said...

betul tu kak.kalau belikan kek nmpk mcm sweet sgt..kalau suami akak tak suka kek tak tahu la.

bg saya la kan,hadiah yang paling bermakna dan buat kite bahagia ialah bila org yang kte sayang ingat yang hari tu hari lahir kite..
hihi
ni pandangan budak kecik mcm sy..hihi

cikgu jawe said...

waaah.. fathiyyah.. kemain dia lg. hihi.

betul apa kata fathiyyah tu. yg penting hadiah yg dibeli bersulam ikhlas. :)

tak reti le nk cdg apa. lg pun kedai dh tutup.. hihi

esok pagi buat le sarapan special. :)

mebby said...

ok gak risa lau li kan baju ujan tu nmpk uniq la sket...