Terima Kasih Sahabat

04 November 2008

open opis...



last week 30 Okt 2008, opis aku iaitu BTM telah mengadakan open opis...walaupun dah berakhir syawal masuk 1 zulkaedah kami tetap berasa mood raye lagi...memang meriah sungguh la walaupun kepenatan melayan staf2 bahagian/unit yang datang...

menu kami hari tu ialah nasi lemah briyani, mee rebus, sate, lemang, rendang, kek coklat, karamel, rojak buah, kuih muih dan macam2 lagi...makanan yang marvelous sedapnya hingga menjilat jari...aku juga ada gak memasak juadah, tapi yang simple je...aku masak puding jagung...kekawan lain pun ada gak membawa pelbagai juadah lain...

walaupun kepenatan namun yang pastinye misi kami untuk membuat open opis berjaya juga...kami wat preparation dari awal minggu...almaklumla baru first time kami wat sendiri selalunya hanya menumpang join dengan bahagian lain...kami berjaya membuktikan pada our big boss yang we can do it....alhamdulilah....

kita layan pict makanan dan staf2 di BTM...pada hari tu semua staf BTM bertemakan pink, purple dan maroon....semuanye tersenyum gembire walaupun dalam kepenatan....tahun hadapan nak wat lagi ke???kalu nak wat jangan la jadi bahagian yang last lagi :)

10 comments:

Kebencian_Maharaja said...

apasal semua org dressing nak sepaten je? tema warna pupple ngan pink ke? hehehe

nanonano said...

meriahnyeeeeeee mknn..
huhu

Jard The Great said...

pergghh!!! meriahnyer!!!

pink color gitu!! hehe..

ernm.. ku pernah bc n3-n3 sblm nih...tp tak berani nak komen.. sbb mcm sensitif jerk, sori kalo ari nih baru nak komen.. =p

risanur said...

KM >> memang bertemakan pink dan purple..baru la nampak meriah dan sporting...

nano >> memang meriah pun...

jard the great >> maaf la kalu byk sangat n3 yang emosional...tq krn sudi singgah :)

ad3ck said...

ehehe baru td sy makan satay hj samuri kak ;p. neh da nampak satay lagi. eeheehehe

Mr PenyuBiru said...

wah! meriahnye! dah hujung² syawal pun meriah lagik ek.hehe..

err.. ku pernah bc n3-n3 sblm nih...tp ku berani je komen.. haha

AzurA said...

Risa...ada tugasan untuk risa.. nanti jenguk blog kiter hokay....

mebby said...

mak aiii sangat ler meriahnyer dengan makanan..kan best lau raya extend lagi heheheh...nak mkn pree jew...ahaksss

risanur said...

ad3ck >> sate jadi samuri mmg sedap pun...tp knp kalu open house/opis mesti ada sate kan..

mr penyubiru >> mmg meriah open opis ni...komen penyubiru membina dan memberi semangat...

azura >> nati risa jenguk blog zura ye...

mebby >> mmg meriah...mmg sonok kan kalu raye diextend bole makan free...tapi pose nak tak extend??

nasazfrog... said...

ohhh makanan... sedap2.. kek.. nak///