Terima Kasih Sahabat

06 November 2008

Tag yg panjang...

tak pernah aku dapat tag yang macam ni....ni adalah tag dari azura...dia soh aku jawab hari ni jugak coz ada hadiah menarik yang dia sediakan..akan ku tuntut pada mu zura setelah risa berhempas pulas menjawab nye....

*******************************************************************************

1. The person who last tag u is
... Zuraye...

2. 5 Impression of her

... Happy go lucky, Friendly, Lovely , Comel lote dan Manje...

3. Your Relation with her 
... Kawan maya...

4. The most memorable things she had done for you
... Beri semangat kepada diri ku...

5. The most memorable things she had say to you..
... Sabar risa...

6. If she become your lover, you will
... confirm la dia female kan...

7. If she become your lover, thing she had to improve will be...
...salah soalan ke??

8. If she become your enemies, you will
... menangis la...

9. If she become your enemies, maybe because of
... insya'allah takkan jadi musuh...minta dijauhkan...

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:
... Nak jumpa zura dan belanja makan la...

11. Your overall impression of him/her is:
... Bertuah kerana mempunyai suami dan 2 anak yang comel...

12. How you think people around you will feel about you?:
... Suka dok menyakat orang...

13. The characters you love of yourself are:
... Penyayang, penyabar dan tenang (ya ke tenang)..

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
... Emosional dan banyak fikir masalah tak tentu pasal...

15. The most ideal person you want to be is:
... Seorang anak yg mithali dan isteri yg solehah (insya'allah)...

16. For people that care and like you, say something to them:
... Terima kasih kerana menyayangi dan mengambil berat atas diri ini...jasa u all akan ku kenang... 

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :

1. siti fatimah

2.mebby

3.nano

4.penyubiru

5.ad3ck

6.jard the great

7.asmawani

8.cikgu jawe

9.KM

10.kak luna

18. Who is no.6 having relationship with?
... tiada dalam senarai...

19. Is no.9 a male or female:
... Saya Yakin male

20. What is no.2 studying about?
... Maybe marketing kot (sori kalu salah ye mebby)..

21. When was the last time you had a chat with no.3?
... last week last chat dengan dia...

22. What kind of music band does no.8 like?
... Maybe slow rock kot (ya cikgu jawe)...

23. Does no.1 have any siblings?
... dah tentu ada...

24. Will you woo no.3?
... No Komen!!!

25. How about no.7?
... ada kot..

26. Is no.4 single?
... Suami dan ayah kpd 2 cahayamata.

27. What is the surname of no.5?
...tak pastila...

28. What’s the hobby of no.4?
... suka blog hopping...

29. Does no.5 and 9 get along well?
... entahla...

30. Where is no.2 studying at?
... tau kat jepun..

31. Talk something casually about no.1:
... nampak simple je orangnya...

32. Have you tried developing feelings for no.8?
... sebagai kawan adalah...

33. Where does no.9 live at?
... KL kot...

34. What colour does no.4 like?
... biru la coz nama dia penyubiru

35. Are no.5 and 1 best friend?
... Tak....

There’s No 36 to 39...aku follow azura je..memang takder soalan pun

40. Does no.1 have any pets?
... Takde kot...

41. Is no.7 the sexiest person in the world?
... takkan...

42. What is no. 10 doing now?
...keja agaknye...

******************************************************************************************

alhamdulilah selesai juga aku menjawab tag ini....hope zura berpuashati dengan jawapan yg diberikan...walaupun kelam kabut aku memberi jwpannya...almaklumla rushing nak menjawab tag ini...

11 comments:

Mr PenyuBiru said...

hah?? nama aku ada!! adusss... dah lah tag yg panjang neh.huhu..

aku pun nak demand gak la, kalu dapat hadiah ku jawab lah tag ni. hehe.. kalu tak dapak, sori.. hehe..

Mr PenyuBiru said...

apsal banyak sangat soklan pasal orang No.4 tu. malu i.. hehe..

risanur said...

mr penyubiru >> jawab tag tu dulu nati ada la habuan yg menanti...

Mr PenyuBiru said...

kalu aku jawab tag ni, lepas tu aku kena tag 10 orang. kalu 10 orang tu jawab, aku kena bagi hadiah kat 10 orang tu.huhu..

hah! dah dapat idea. aku nak tag org yg malas jawab tag. cthnye ad3ck. ataupun org yg dah jawab tag.cthny puan risa kita ni. haha..

risanur said...

mr penyubiru >> good idea tag pada org yang dah wat dan org yg malas nak wat...
baru risa perasan soalan byk pd org no.4,padahal risa letak random je tau...mcm tak disengaja kan je..

cikgu jawe said...

huhu.. nk kena lastik org yg bg soalan kt awk ni risa. ada ke dia bg soalan no32 camtuh..

bila le nk buat tugasan ni yee.. *sambil memandang siling* hehehe

risanur said...

cikgu jawe >> sesekali kena gossip pa salahnye..jgn mare...just a friend on maya group..

mebby said...

huhuhu..ok risa TQ akan ku jwb seberapa segera tag mu itu...huhuhu saya amik tourism studies dulu...hikhikhihk

risanur said...

mebby >> sorry ye mebby kalu salah..main teka je...jgn mare ye...

nasazfrog... said...

kita adalah blogger yang paling tk der mase nak jawab tag,, serius ok,,, nak pulak yg pjg,, hehehe,, nak wat cena kan dah sibuk,,, :)

ad3ck said...

eheheh kene gak. nnt klu saye free saye buat ye kak ;p.