Terima Kasih Sahabat

26 November 2008

terima kasih...

jutaan terima kasih diucapkan kepada kekawan blogger yang telah mengucapkan ucapan hari lahir kepada hubby risa...risa amat menghargai segala ucapan u all....tiada apa yang dapat risa balaskan hanya ucapan terima kasih...luv u all...
persahabatan di alam maya ini amat bermakna bagi risa walaupun kita tidak pernah bertemu namun ikatan persahabatan yang terjalin memang suatu benda yang berharga....

5 comments:

KM said...

KM terlambat la Risa, anyway ucapkan semoga korang berdua dirahmati Allah & mengharungi hidup penuh kegembiraan sebagai pasangan suami isteri. amin.....

Ungku Nor said...

sama-sama.

alaa..setakat wish je. tak payah nak kuar modal bagai.

lain la kalo awk tuntut adiah berketul-ketul setiap kali orang nak wish tu..hehehe

Mr PenyuBiru said...

aii? timer kasih aje. chicken chop black pepper pun ok gak. hehehe..

risanur said...

KM >> tq KM..

Ungku Nor >> patutnye kene minta hadiah kan...good idea utk next year la..

penyubiru >> tima kasih jelah..tak tau la kalu penyubiru nak open table belanja risa dan hubby :)

mebby said...

Tq To U Tooo...hehehe semoga berbahagia selalu..