Terima Kasih Sahabat

26 December 2008

bila jadi boss....

hari ini aku dan my friend jadi boss sekali sekala ....bukan senang nak jadi boss ni kan...

dari semalam hingga ahad ni our bahagian ke cherating pahang untuk retreat wat keja sambil berehat ...buat pertama kalinya aku tak gi retreat...selalunya aku akan gi...tahun-tahun lepas kami ke langkawi, terengganu dan pulau pangkor...ini kali ke 4 retreat utk bahagian kami....

aku ada alasan kukuh kenapa tak pergi....bukan sengaja tak nak pergi tapi aku nak buat preparation for my final exam...aku harap kekawan opis aku memahami kenapa aku tak pergi...

hope segala apa yang dirancang untuk tahun hadapan akan berjaya untuk dilaksanakannya...insya'allah...

5 comments:

KM said...

selamat menduduki exam nanti..risa...

fathiyyah said...
This comment has been removed by the author.
fathiyyah said...

salam kak
emak sy pun selalu ckp

'kalau la emak jadi boss,dah lama daa emak....'

hihi

mebby a.k.a ezza said...

ekekke..mmg besh biler jd boss ni..pe lagi kucing xder anak tikus menari2 lah ekkk risa...hikhikhik..skali skala kan..anyway gud luck 4 ur exam taw...

risanur said...

KM >> tq KM atas doa yg diberikan..

fathiyyah >> mmg semua org akan cakap cam gitu bile kita ada peluang utk jadi boss :)

mebby >> masa nilah kita nak tunjukkan skill kia jadi boss kan..berangan !! tak salah kan