Terima Kasih Sahabat

18 December 2008

bila sudah....

alhamdulilah hari ini gaji dan bonus dah masuk sektor awam jelah kot ...dalam pale otak ni macam-macam serba serbi yang nak dibeli dan yang nak dimakan....rase macam satu shopping kompleks tu nak di bawa balik baru la puas ati kan...dan segala makanan di hadapan mata nak dimakan...

kalu setakat bawa barang yang sikit-sikit je rasa cam baik tak payah nak gi shopping kan....rasa sengal lenguh je berjalan...Ya Allah berlagaknye aku ini...ada sorang kawan aku ini punye berlagak la kalu shopping kat pavillion je aku masuk pun tak penah tempat tu ...

macam-macam manusia kan bile duit dah ada dalam tangan...bila hujung bulan mula la nak wat kire-kire balik kan duit dah abis digunakan ...

yang pasti alhamdulilah...aku nak belanja my hubby makan kat old town white coffee...nak sangat makan kat situ...kalau aku dah gi nanti aku akan tepek kan pict ye...aku kan suka mencuba benda-benda yang baru...

10 comments:

Kebencian_Maharaja said...

siokla ko Risa berangan2 ngan duit gaji & bonus....KM punya duit dh lesap huhu....

Siti Fatimah said...

OTWC - nasi lomak die tak bape sedap kot. mcm keras. ke sbb sy mkn dh sejuk. tp tgk org lain mkn mee2 die mcm menyelerakan. lepastu roti bakar die mmg tip top. apa kenama, butter toast ke apa. yg psti yg paling murah la. ehehehe. air kopi die sedap. nama pn kedai kopi. tp hubby sy ckp die tak suke. sy suke sbb tak pahit sgt. takyah letak gula. :D

risanur said...

KM >> kesiannya kat KM nak wat camne Allah nak duga KM...apa salahnye risa berangan kan :) jgn mare..

siti fatimah >> yg pastinye gi makan dulu baru akak komen k..tq for ur info..

mebby a.k.a ezza said...

wah wah wah risa leh ler banjer ezza skali..ekkeke..ermmm nak banjer hubby lisa kat tpt feberet ezza tuh..menu sana mmg besh..simple but nice..ezza paling addicted to hazelnut white coffee dia mmg thumbs up..laksa dia pon besh gak..try la yer...

mim.ya.ra.alif said...

alhamdulillah bonus dah masuk... mira sekali ngn tunggakan... hehehehehe

risanur said...

mebby >> cam best je hazelnut white coffee tu..boleh la risa rasa nati...

myra >> bestnye sekali masuk dgn tunggakan...bole la gi honeymoon...

nanonano said...

jelesnye
:(

Aku Bukan Bidadari said...

wahh bestnya...

risanur said...

nano >> mmg saje nak wat na jeles :) jgn marah...

aku bukan bidadari >> mmg best pun :)...

Ungku Nor said...

OT tak besh.
pi la bawak dia layan PAPPA RICH.

roger2 KAKTINY, sure dia bekelintau nak juin jamtu gak..ehehehe