Terima Kasih Sahabat

03 December 2008

murah rezki...


alhamdulilah....makan tengahari aku dan kekawan opis hari ini ada org belanja sponsor makan kfc...thanks en.anuar kerana belanja makan kami semua...moga rezki en. nuar akan bertambah hendaknya...

aku pun tak tahu kenapa en.nuar ni tiba-tiba je belanja makan...kalu rezki dah depan mata pa lagi kita makan jelah kan jangan banyak soal...kang tak sia-sia orang tu tak nak belanja makan lagi...

lepas makan aku gi tidur dalam surau sebab ngatuk sangat...itu tandanya nak membesarkan badan...bukan sengaja tapi memang ngatuk sangat...semalam aku tidur lambat coz malam ni aku ada quiz math la...pening pale menengok formula math...hope aku boleh jawab la soalan quiz malam ni...

7 comments:

ad3ck said...

tgh tggu bila kak risanur nak belanja ehehehehehe.

risanur said...

ad3ck >> datangla kat opis akak..sambil tu bole promote DAPAT...antara kita ada join venture...

Nadia Yuna said...
This comment has been removed by the author.
fathiyyah said...

sini pun ada kfc tau kak..tapi ayam kfc kat mesia lagi sedap kot..
huhu,ini mula la rindu pada mesia ni..

hihi

sy tak suka maths.tp kena buat2 suka laa..kang tak pass exam..hihi
akak mesti lagi hebat maths kan?

pu3shidah said...

wah!!!sedapnyer kfc tu.t'liur shda tgk..dahla ngah lapar nie.....x pe, tahan2..btw..good luck tuk mlm nie k...i know u can do it...

risanur said...

fathiyyah >> kalu boleh pos akak tolong pos kan tapi jauh sgt..kena telan air liur je la..
akak tak minat math tapi kena 'berminat' gak...

pu3shidah >> mmg sedap dan mmg saje nak wat shidah terliur...thanks krn doakan risa...

cikgu jawe said...

sedapnya makan free. pastu dh kenyang tdo pulak kt surau. mmg indah hari ni ye.. hehe

fathiyyah tu mula le rindu malaysia. kfc sini mmg lbh sedap sbb resepi selera melayu. ada rempah bagai. tak teringin ke snack plate.. hehe..