Terima Kasih Sahabat

24 December 2008

my family II...


ni plak pict amik di kedai gambar...tapi tak semua yang ada dalam pict ni...bapa dan 2 adik beradik lelaki ku tiada coz bz gan keja...that why yang ada hanya anak pompuan, my hubby dan anak buah je...

pict ni diamik sempena adik aku yang second last tu konvo hari tu...tu la pasalnye xcited sungguh nak bergambar di kedai...nak wat kenangan dan nak tepek kat dinding kat umah mak aku lagipun dah lama takde pict family yang lawa gitu ...

macam-macam gaya yang anak buah aku si nisa tu wat aksi...kesian kat photographer tu...dia terpaksa amik take untuk ambik yang lawa...si nisa ni punye perangai sejak dah besar ni tak mo pandang kamera bila kamera ditala kat depan dia...dia saje je pandang tempat lain...geram sungguh la aku dibuatnya....lagi besar lagi tunjuk perangan yang kureng...memang bersabar jelah..that why skrg takde pict nisa yang pandang kamera lagi...

No comments: