Terima Kasih Sahabat

03 December 2008

sesat jalan!!!!

aku blur biul bile perkara yang aku tak tahu apa-apa tapi kena ambik tindakan...nasib baik la aku ni jenis yang suka bertanya kat orang...kalu pasal keja aku memang takkan malu untuk bertanya benda yang aku tak tahu...aku akan tanya pada orang yang tahu....dan aku akan mencari penyelesaiannya hingga aku berpuas hati...

aku tau mesti ada orang yang tak suka perangai aku begitu tapi daripada kena marah dengan big boss baik aku tanya kat orang...kalu malu bertanya sesat jalan...daripada aku sesat jalan baik aku tanya 'jalan' mana yang aku nak kena amik...tanya pada pengalaman kawan-kawan opis yang pernah mengalami situasi begitu... 

sorry la pada kekawan opis aku yang menjadi mangsa pertanyaan aku...aku lebih suka bertanya daripada mendiamkan diri begitu sahaja...lagi menjerut leher kan...

tapi kalu aku tak tahu aku akan jawab tak tahu...tapi insya'allah aku akan cuba untuk menolong kekawan aku yang dalam kesusahan...aku penah susah that why biler orang tanya pada aku, aku akan cuba menjawabnya dan menolongnya...
aku ucapkan terima kasih pada kekawan opis aku yang selalu menolong aku untuk menyelesaikan masalah dan jika aku menghadapi masalah....aku amat menghargai segala pertolongan korang...tima kasih untuk segalanye...pengalaman yang aku dapat daripada bekerja ini akan ku simpan sehingga bile-bile dan gunakan bila diperlukan...

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

sama². hehe..

kotak-katik said...

malu btnya sesat jalan.

pulanglah ke pangkal jlan.

Ungku Nor said...

lah haaii..ingatkan bebetul sesat tak jumpa jalan tadi..;p

risanur said...

penyubiru >> mmg same..tapi apa yg same???jgn maraH!!

kotak katik >> mmg kita kena kembali ke pangkal jalan :)

ungku nor >> jgn marah kak ungku...bukan sesat jalan yg 'itu'...

Aku Bukan Bidadari said...

wah sedapnaya kfc

risanur said...

aku bukan bidadari >> mmg sedap kfc tu..