Terima Kasih Sahabat

16 December 2008

terlaksana sudah...

rindunya dah lama tak update blog...coz semalam aku MC coz aku diserang dijangkiti penyakit.....pagi ini aku excited nak update blog plak, line tenet bengong tak betul plak...aku dah la rindu nak baca blog kekawan yang aku rindui...

aku nak ceta la apa yang aku buat weekend hari tu...memang aku tak lekat kat umah la..asyik kuar berjalan je...rasa cam nak tercabut kaki ni....ada misi yang aku laksanakan pada hujung minggu hari tu..alhamdulilah aku berjaya juga lakukan walaupun keletihan dan kepenatan...

2 comments:

nanonano said...

suke buat saspen taoo..

risanur said...

nano >> jgn mare yea...saje nak wat na suspen dulu baru gempak...