Terima Kasih Sahabat

21 January 2009

kebosanan...

aku perlu hadir kursus tanpa internet line, tanpa chat, tanpa blog dan tanpa segalanye...aku hanya boleh duduk dan mendengar apa sahaja ceramah yang amat membosankan tahap gile gaban....

teramat bosan bile aku perlu menghadiri kursus dengan paksa rela ni...coz kursus ini kursus yang balik ke opis kena melaksanakannya...bukan kursus yang saje-saje goyang kaki datang cam team builing...aku tak pernah berkesempatan nak gi kursus yang cam gitu lagi walaupun aku dah bekerja hampir 4 tahun...dah nasib diri kenala terima seadanya...dah la kursus kat kl je...bosan nye coz tempat kursus ni memang tak boleh gi mana2...dari masuk hingga la balik kat situ je la kalu nak melepak...coz tiada jaringan transport yang mantap nak ke mana-mana...dah la jauh atas bukit :(

aku akan jejak blog kekawan selepas aku balik dari kursus...moga kita akan berjumpa lagi...doakan moga tidak aku mengantuk dan tidak bosan... dan boleh bertahan hingga ke hari akhir...insya'allah

No comments: