Terima Kasih Sahabat

10 February 2009

alhamdulilah :)

alhamdulilah aku terima berita gembire pagi ini di kala aku kesibukan dan tertekan dengan pelbagai kerja dan dugaan dari segalanya....hanya Allah sahaja betapa aku bersyukur kepadaNya....hanya padaNya aku menyerah diri ini sepenuhnya dan memahami segala masalah yang aku hadapi...

aku bersyukur dengan keputusan yang aku terima ini...semoga Allah akan mempermudahkan segala yang telah ditetapkan pada ku ini...Alhamdulilah...

orang pertama yang aku hubungi adalah my hubby untuk aku bagi tahu keputusan yang aku perolehi ini...dia telah mengucapkan ucapan tahniah dan telah minta aku belanja dia dengan keputusan yang aku perolehi ini...insya'allah akan ku tunaikan....

6 comments:

nanonano said...

akak..
ape brita gembira tu..
share la
:)

Mr PenyuBiru said...

apa biter gembira itu? (tanyeku bz body)hehe

Jard The Great said...

oi..oi.. ape ek?? hehe

tp.. congratz ya!

Mira said...

tahniah... mst dpt dean list nih... hehehe

risanur said...

nano >> takde benda yg menarik pun just dpt result exam je...yg pastinye bkn peknen k...na org pertama yg akan bgtau :)

penyubiru >> mmg bz body pun...takde pa2 yg menarik pun just result exam je...

jard >> thanks jard...

mira >> mentang2 la lecturer...tekaan terus tepat je :)

~aNieQa~ said...

akak..tahniah dpt result yg baik...
dlm blog je lmbt wish,tp ari tu dh share happiness tu sama2 kan...