Terima Kasih Sahabat

14 February 2009

kasih sayang selamanya....



aku tak penah pun sambut hari kasih sayang even masa bercinta pun...bagi aku setiap hari adalah hari kasih sayang...lagipun kita yang muslim ini dilarang sama sekali menyambutnya....namun masing-masing ada hak terhadap diri masing-masing...masing2 ada pengertian mereka sendiri tentang hari berkasih sayang ini...

kalu ada hari-hari je yang baru kita ingat kan orang yang kita sayang tu rase cam kejam tak patut je...aku sayang semuanye...aku sayang pada mak, bapak, my hubby, adik beradik, anak2 buah, sedara mara, sahabat handai dan kekawan blog yang tak penah aku jumpa pun...setiap hari dan setiap adalah hari kasih sayang....

sayang adalah suatu benda perkara yang tidak boleh kita pegang...hanya perasaan dan hati kita je rasa bagaimana kasih sayang itu dicurahkan...dengan rasa tanggungjawab, prihatin, ceria bersama, gembire selalu, sedih duka bersama dan segalanya bersama la....

aku teramat sayang kan my hubby dan my family...mereka la sumber inspirasi aku dalam meneruskan kehidupan ini...tanpa kasih sayang kalian aku seumpama cacat la kehidupan ku ini....


2 comments:

~aNieQa~ said...

tp mcm mana plak ngan org yg kt care tp kt x tau nak tunjuk yg kt ni care kat dia...ssh jugak ni...
sila jawab

risanur said...

anieqa >> kita kena berterus terang dgn orang yg kita care tu...kalu tak sampai sudah la org tu tak tau yg kita ada special care utk dia :)