Terima Kasih Sahabat

06 February 2009

my favourite...



n3 kali ini takde yang menarik yang nak dicetakan cuma nak kecurkan air liur kalian je saje nak bagitau makanan kegemaran aku...aku adalah hantu peminat setia masakan udang...apa saje berkaitan udang aku akan makan sepenuh jiwa tanpa menolak...

aku tak tahu kenapa aku suka sangat udang...yang pastinye bila time nak masak je confirm resepi pertama yang terlintas dalam fikiran adalah udang....aku akan mereka either nak udang masak sambal, udang masak lemak cili padi atau apa sahaja yang bersesuaian...tapi udang adalah musuh utama bagi my hubby...kalu aku masak udang je confirm dia mengeluh coz dia ada penyakit resdung...kalu dia makan confirm dia akan bersin giler la...tapi dia pun suka udang jugak...

kalu aku masak mi goreng confirm aku akan letak udang size L sekurang-kurangnya dan confirm banyak dari biasa...coz kalu makan kat kedai boleh dikira berapa ekor je udang yang dia letak...sampaikan kekawan opis aku suka sangat kalu aku masak mi goreng coz diorang kata aku tak kedekut...banyak letak udang dan ayam...aku tak kan kedekut duit jika nak masak udang...coz udang adalah makanan kesukaan aku...

sorilah kalu pict di atas membuat kalian meleleh air liur...

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

seb baik ku dah kekenyangan.kalu tak mau kecur air liur ku.

Jard The Great said...

aku terliurrrrrr!!

nanonano said...

hahah ailaikit !
akak turun kuantan owg ajak g mkn kat sara thai..
ns grg udang..
besssssss...

~aNieQa~ said...

apa lg kak...dh kata kwn ofis suka mee goreng akak..cpt lah buat..lama dh x mkn mee goreng...ihiks...
saja nak mendera akak ni...*wink*

risanur said...

penyubiru >> sib baik dah makan..kalu tak confirm meleleh air liur tu...

jard >> sori la sengaja buat :)

nano >> kalu akak turun nati akak tuntut na punye janji k...

anieqa >> insya'allah kalu ada port luck nati akak masak...

Mira said...

mira x suka udang.. huhuhu
mira balik ptg ni kak
xpe..lenkali mira trn kl mira kontek akak... nnt tkr no hp k

Ungku Nor said...

errm..semalam akak masak buttered prawn..nyuuummm..

ayat nak kasik awak telan air lior..ahakss

Cik Zura said...

risa...dah l;ama tak jenguk risa kat sinin..huhuuhu bizi teramat....

kite ada utang risa tak bayar lagik.. hadiah tersembunyi.. nin nunggu barang tempah yang lama nin..hangen tul laa... huhuhuhuhu