Terima Kasih Sahabat

26 February 2009

wishing list...


ada tak sesapa nak bagi aku present ini????bestnye kalau dapat present cam gini tak kira la untuk besday ke, anivesari ke atau apa-apa hari yang special...

ada ke yang sanggup nak bagi hadiah cam ni...bestnya kalu aku dapat hadiah cam ni...aku nak la sangat hadiah ni...nak jadi kan wishing list aku untuk tahun ni....

sapa yang akan jadi mangsa aku untuk hadiah ni...sapa lagi kalau bukan dengan hubby tersayang...tapi kalu ada sesapa kawan blogger yang bermurah hati nak bagi boleh la jugak bagitau kat aku...gembire tak terkata....

kalian tau tak apa hadiah yang aku nak ini???external hard disk la apa lagi...sekarang ni dah keperluan dah bukannye kehendak....thumdrive dah jarang dah orang nak guna especially dalam IT environment...ada setengah opis, bagi external hard disk setiap sorang staf IT dia bukannya thumbdrive lagi...bestnye kan....

entah biler la aku nak dapat???insya'allah akan aku cuba dapat kan utk tahun ini...

p/s : ini hadiah kami beri pada our boss yang akan berpindah ke jabatan lain akhir bulan ini...coz our boss ini cerewet banyak sikit kalu nak beli present...sampai kami tak tau nak beri pa pada dia...that why kami berikan external hard disk ni...senang dia nak mengingati kami bile dia di tempat baru....tahniah kak dee atas kenaikan pangkat anda!!!gud luck di tempat baru...

9 comments:

Kebencian_Maharaja said...

KM ada satu tp jarang bawak sbb susah nak letak lam poket hehehe....kalau bubuh lam handbag sesaui...sekrg dah tak mahal rasanya...

Mira said...

hubby mira sebok jer x kasi mira beli external rupanya dia nk bg on birthday mira nnt... tp yg peliknya dia dh gitau awal.. skrg mira rembat jer dulu external dia... milikmu milik ku jua kn... hehehehhe

risanur said...

KM >> kire mahal lagi coz mencecah rega RM 200 gak...nak soh org bagi gak...tak nak beli sendiri :)

mira >> bestnye dapat hadiah dr hubby...nak minta jugak la..

Jard The Great said...

perggh.. lumayan gak adiah kpd bos.. hehe

aLiYaHaRiZ said...

Eh, aku ade. Aku nak jual sebab x leh pakai kat pc cabuk kat rumah aku. Ko nak beli tak? tak pun member2 kau ke.....External aku 160gb. Aku beli bulan 12 hari tu konon2 nak simpan lagu ke gambar ke..sekali pc aku tak boleh nak detect external hd aku...tapi kalau kat pc lain ok je...aku nak tolak murah2 je...dlm RM 120.00 ke...Ape2 hal e-mail aku asmawani@mysilver7.com

~dARlee zURiS~ said...

kenyit2..goda2 sket hubby tersayang tu
gerenti dapat nye
heheee ;P

~aNieQa~ said...

akak..apa lg..ada org offer tu..kene fikirkan...hehehe..wink** (nak jugak sbnrnya)

risanur said...

jard >> hadiah lumayan coz dapat collection duit dr semua staf...

aliyahariz >> aku dah emel kat kau...

darleez >> nati nak kena kenyit lebih2 la kat hubby baru cair hatinye :)

anieqa >> tgh contact member akak tu la ni...

Ungku Nor said...

mesti hubby awak akan kasik nanti tu..hehehe