Terima Kasih Sahabat

06 March 2009

aku yg materialistik...

yang pastinye aku dah lama tak kena tag oleh sesapa...tapi kali ini aku perlu tunaikan permintaan daripada jard coz janjinya kalu aku dapat wat tag ini dia akan beri aku DVD slumdog millionaire dan small gift....harus aku tuntut semua present yang diberikan....nak jadi materialistik gitu...

tag from jard

1. List these rules on your blog
2. Share 7 facts about yourself on your blog
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours
4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
5. Link the person who tagged you
6. Leave a comment for each blogger

7 facts of risanur
- anak sulung kembar dari 6 adik beradik
- sorang isteri mithali kepada seorang lelaki
- sorang pekerja berdedikasi dan sorang student part time
- tinggi 160 cm dan kena turun kan berat badan sebanyak 6kg kalu nak nak dpt body cantik dan menawan
- banyak mulut dengan orang yang dah dikenali dan suka menyakat mengenakan kekawan
- suka nengok ceta prison break, ghost whisper, heroes, CSI, smallville
- suka membaca novel, blog dan apa saja bahan bacaan yg menarik

6 unspectacular quirks of risanur
- sukar untuk menegur orang jika tak kenal nampak cam sombong la kalu orang pertama kali jumpa
- merajuk tak kena tempat
- suka memendam perasaan dan akan membalas dendam pada orang yg membuat sakit ati tu
- kedekut berhabis
- suka mendiamkan diri apabila marah kat seseorang
- akan menangis untuk meluahkan sesuatu yang terpendam di hati

7 People to TAG
- kak ungku
- kak pB
- tiara
- mebby
- penyubiru
- syasya
- KM

selamat membuat kepada kekawan yang namanye tertera di atas...jgn marah yea!!!

lega rasanya apabila dapat menghabiskan wat tag ini...akan ku tuntut dari jard segala yang dijanjikan...kalu tak confirm akan ku cari dia sampai ke lubang cacing...biar hidup jard tak tenang...

6 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

kalo jwb tag dpt hadiah tak? lalalalallalalala

Jard The Great said...

hahaha... kak. jgn lupa bg alamat umah k?

thanks!

~syasya sulaiman~ said...

alamak, terkena sudaaaaa....

Mr PenyuBiru said...

adeh! aku kena tag jugak. kalu jard , jawab tag dapat hadiah. kalu ko plak, jawab tag dapat apa? takkan tak dapat pe pe kut.hehe

Ungku Nor said...

tanak buat..tanak buat..lalalalala..

risanur said...

aku bukan bidadari >> akan difikirkan jika tiara wat :)

jard >> nati akak bg alamat ye!!

syasya >> mmg dah terkena pun..jgn marah yea..

penyubiru >> wat ajelah dulu..pasal hadiah akan difikirkan :)

ungku nor >> kak ungku buat la bile senang :) jgn jadi pemalas k...