Terima Kasih Sahabat

16 March 2009

monday blues!!!

hari isnin adalah hari paling bosan nak gi kerja, nak mulakan kerja dan nak mula minggu baru...almaklumla dah cuti hujung minggu 2 hari kan...bukan aku sorang je yang rasa cam gitu kan...

bila hari isnin menjelma je kat firasat hati dan fikiran dah terbayang lambatnya nak hari Jumaat tak sabar nak cuti lagi ....nak membuka hari isnin dengan penuh keceriaan memang amat sukar....coz blues monday kan...

tapi kalu hari Jumaat menjengah je confirm la tersenyum gembire....almaklumla dengan lunch yang panjang boleh gi window shopping dan hari minggu yang akan tiba...mood nak datang kerja hari jumaat pun lain...rase ceria, gembire dan suka sangat...

aku malas nak wat kerja hari ini...takde mood la...kebosanan tahap dewa skunk ni...ada petua tak nak hilangkan kebosanan dan nak ceriakan hari isnin...

4 comments:

Mira said...

LIHAT ENTRI KITA... SAMA
hehehehe

cikgu jawe said...

mudah je risa, buat keje hari isnin secara sederhana. jgn desak sgt buat itu ini.

kalau stail aku, hari isnin aku mula dgn bdk2 tulis nota atau latihan ringan jek.

tak ngajar sgt pun. hehe

risanur said...

myra >> mmg sama la myra..fikiran kita malas nak wat kerja hari yg sama :)

CJ >> kalu cikgu boleh la wat nota...kalu programmer pagi2 dah nak kena nengok coding yang bermasalah...tu yg tensen tu :(

Sikelu said...

ada orang bagi petua suruh cari vitamin 'R'... tapi entah di mana boleh di cari..? ini yang dalam blues nih...