Terima Kasih Sahabat

14 March 2009

sonoknye :)

buat pertama kalinye aku menulis n3 dari notebook aku sendiri...selalunya aku update dari opis je...rasa sonok sangat menggunakan notebook sendiri dan menulis n3 ni...rasa satu kepuasan...

yang pastinye aku menggunakan wifi free je kat jusco....ada benda free buat pa nak buang duit kan...beli air rm 2 je pastu lepak la sampai naik bosan...

rase release tensen aku buat sementara waktu dengan pelbagai masalah yang aku hadapi ketika ini...hanya Allah sahaja yang mengerti perasaan aku ketika ini...

alhamdulilah...ada juga cara untuk aku menghilangkan diri untuk memikirkan masalah yang amat berat ini....berikan aku kekuatan Ya Allah untuk membuat keputusan yang terbaik dalam diri ku ini...


** dilaporkan dari :
jusco AU2 Setiawangsa
6.55 pm**

2 comments:

CJ said...

bestnya ada laptop sendiri. jaga baik2 laptop tuh. jgn simpan sesuka hati dlm kete.

seronok sampai promot Jusco. kekekeke

risanur said...

CJ >> mmg patut promot pun coz guna servis wifi dia percuma :)