Terima Kasih Sahabat

06 March 2009

terkejut sungguh....


semalam ada ujian kolestrol, glukosa dan macam2 lagi yang dilakukan oleh student Phd dari UKM nak wat tesis pasal pemakanan orang Malaysia....

yang aku tensen nye lepas je ujian tu aku perlu turunkan berat badan sebanyak 6 kilo...rasa cam nak pengsan je bile tengok....yang canggihnye ye tu mesin tu siap define kat belah mana yang perlu diturunkan...kat kaki dan tangan mana yang terlebih berat tu...

aku tak tahu la camne nak turunkan 6 kg tu...nak turun sekilo pun susah ni nak turun 6 kg....dah la sibuk dengan kerja dan kelas...bila plak la nak gi jogging....sesapa ada idea tak camne nak turunkan berat badan ni....

7 comments:

Faizah_Haris said...

erkkkk 6kg? adehhh tak kurus sgt ke nanti ek? hmmmmmm.....

KM said...

cobaan tu...anyway tryla buat sekadar yg mampu berdsr teknik2 yg betul hehehe...

Mr PenyuBiru said...

cuba try naik lift tapi turun ikut tanga.maybe berat badan akan ikut turun sekali.hehe

pB said...

selamat berdiet

risanur said...

faizah haris >> tak tau la kurus sgt ke tak...tapi skunk ni pun mmg rasa keberatannye..

KM >> mmg cobaan yg paling besar dan berat :)...

penyubiru >> masalahnye skunk bukan setakat turun tangga je...tiap2 hari kena naik dan turun tangga coz umah tingkat atas sekali...tak turun pun :(

pB >> tima kasih kak coz bg semangat...

Jard The Great said...

hahaha... lawak la komen enpenyu.. nak try gak cadangan die..

kakLuna said...

jangan makan nasi waktu malam..makan mee sup ke bihun sup ke ataupun makan2 biskut je