Terima Kasih Sahabat

20 April 2009

boleh layan...


akhirnya terlaksana juga projek yang aku rancangkan dengan my hubby semalam....dah lama tak gi dating macam zaman bercinta dulu...

aku gi nonton ceta 'jangan tegur' di ampang...not bad la ceta ni....yang bestnye bila hantu nye kuar je confirm sound effect dia memang satu panggung tu bergema....rase bergegar dan nak luruh jantung ni...selalunya aku tengok lakonan nadia mustapha di drama tv, tapi kali ni di dalam filem...lakonan dia memang bagus la...

aku nengok ceta jangan tegur ni dah macam ala-ala ceta the exorcist masa tahun 1970-an masa julia dan nadia mustapha tu kena rasuk...tapi lagi seram la ceta the exorcist tu....

yang bagusnya kat malaysia ni even ceta melayu seram dalam panggung tu masih ada penonton dari kaum cina dan india....rase aman je dok kat malaysia ni kan...rase bertuah bila menetap di negara yang tiada kacau bilau cam kat thailand tu...

sesapa yang belum nonton ceta jangan tegur tu boleh la gi tengok....boleh la termimpi-mimpi nati bila tidur cam my hubby malam....

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

berani ko layan citer ni ek. jangan nnt call suami suh balik rumah dah bila tinggal sorang² tgh malam.hehe

Jard The Great said...

hehe.. takut gak aku layan crita seram..